Time Out

De praktijk Time Out is gestart in 2007 door mij, Astrid te Winkel. Ik ben begonnen als stresscounsellor, darmtherapeut en colonhydrotherapeut (darmspoelingen) later uitgebreid met orthomoleculaire geneeskunde  en hormoonfactortrainer.

Het unieke van ons lichaam is de samenwerking tussen allerlei systemen, waarbij onze darmen, zenuwstelsel en onze hormonen een grote rol spelen.

Neem de darmen als uitgangspunt. De reiniging daarvan levert veel winst op. Een beter werkend spijsverteringsstelsel zorgt voor betere opname van de voeding en ontgift je lichaam.

Detoxen is daar een onderdeel van. Door een aantal dagen over te gaan op vloeibaar voedsel (gezonde biologische groenten en fruit) ontlasten we ons darmstelsel. Met ondersteunende en reinigende producten zorg je ervoor dat de kuur het gewenste effect heeft. Voeg daar de hoge darmspoelingen aan toe en je lichaam krijgt een superreiniging.

Het is een droom van mij die uitkomt om nu detoxkuren in een kuurweek aan te kunnen bieden. Nog meer dan kuren van uit huis geeft je dit de mogelijkheid om even helemaal te resetten. Je lichaam helemaal tot rust te laten komen en te reinigen.

Total Bodyrestore.

Wil je meer weten over Time Out? Kijk op www.time-out.nu