Locatie

Vanaf 2017 bieden wij onze detoxkuurvakantie op een nieuwe locatie aan. Landgoed ‘t Clooster in Winterswijk
Het ligt op een prachtige plek, midden in de natuur. Even weg van de rest van de wereld en even helemaal op jezelf zijn. Resetten, opladen en genieten.

De groepsaccommodatie biedt plek aan groepen (onze groepen houden we klein, 6-8 mensen) en beschikt over sfeervol ingerichte ruimtes, voorzien van alle faciliteiten voor een luxe verblijf.  Uiteraard mag de sauna niet ontbreken en de actieveling kan zich uitleven op de loopband en/of crosstrainer.

De gezellig ingerichte woonkamer heeft lekkere zitbanken en in de avonduren is het heerlijk zitten voor de open haard. Daarnaast beschikt de accommodatie over een compleet ingerichte keuken.
Het bestaat uit twee villa’s met elk riante slaapkamers. Het hoofdhuis (het rechter huis) beschikt over zes ruime, sfeervol ingerichte slaapkamers met allemaal een eigen badkamer. Waarvan één slaapkamer gelegen is op de begane grond. Het bijgebouw beschikt over twee grote kamers die wij o.a. gebruiken als massageruimte. En daarnaast is deze villa onze yoga en mediatieruimte.

Bovendien ligt er in de prachtige tuin een heerlijk verwarmd buitenzwembad (open van 1 april t/m 1 oktober) waarbij je uitkijkt over het prachtige landschap. Kortom, een geweldig plek waar je in alle privacy kunt genieten.

Hieronder een mooi filmpje zodat je een goede indruk krijgt van de locatie