Ervaringen

———————————————————————————————————————————————————————————————————

Heb jij ook zo genoten van de detoxkuurweek? Deel dan hier je ervaringen.

“Ik heb ontzettend genoten van de detoxkuur. Met gelijkgestemde mensen op een prachtige locatie en in de beste handen van Astrid kon ik 100% vertrouwen. Hier kon ik tijdens het detoxen echt tot mezelf komen. Heb mijn batterijen opgeladen, helemaal uitgerust enkele kilo’s lichter en mijn huid was meteen voelbaar zo zacht als een babyhuidje. De heerlijke verse sappen kuur werd met alle zorg iedere dag vers gemaakt door Astrid. Een echte verwennerij. Er was ook tijd voor gezelligheid met Astrid zelf. Een echte aanrader! Een cadeautje voor jezelf. Ik wil dit jaarlijks gaan doen. ” Tanja

Het was al jaren mijn wens om eens een paar dagen in mijn eentje te gaan detoxen. Qua prijs en aanbod sloot de Detoxkuurweek perfect bij mijn wensen aan. Het enthousiasme in de voorbereidingsweek week kwam mede dankzij de duidelijke uitleg en handige richtlijnen en aanraders in hoe je je het beste kunt voorbereiden en waarom. Dankzij de supplementen en toch gevarieerde voeding waren deze dagen erg makkelijk vol te houden.

De detoxweek zelf is een proces op zichzelf. Op fysiek gebied heb ik veel los kunnen laten en ook op emotioneel gebied voel ik me lichter en krachtiger. De behandelingen waren spannend en toch heel vertrouwd en veilig vanwege Astrids goede zorgen en persoonlijke steun. Het sapvasten was voor mij, ondanks de goede supplementen, zwaarder dan gedacht. Gelukkig werd ik goed in de gaten gehouden. Geholpen met een klein beetje extra voeding kon ik de week mooi afronden!

Sinds mijn terugkomst slaap ik beter, is mijn huid rustiger en heb ik tot nu toe weinig last van buikpijnen. Wanneer deze er wel zijn voel ik direct door welk (ongezond) eten dat zojuist is gekomen. Ik was al jaren goed bezig met voeding en beweging maar nu heb ik extra kracht en motivatie om met mijn gezonde leefstijl verder te gaan en het maximale uit mezelf te halen! Detoxen was voor mij een reset na jaren van ongezonde leefstijl en een zeer prettige herinnering aan Astrid, Henk en de mooie locatie. Bedankt en tot ziens!

Linda
—————————————————————————————————-

Eén weekje detoxkuurweek heeft heel wat bij me teweeg gebracht. Dat had ik van te voren niet kunnen bedenken. Je wordt die week echt heerlijk in de watten gelegd door Astrid en Henk. De spoelingen zijn helemaal niet gênant( ik heb als vrouw zijnde wel ergere poses aan moeten nemen!) Maar vooral wat die week met je doet dat is in één woord geweldig. Ik heb letterlijk en figuurlijk heel wat shit achter gelaten. Ik voelde me vooral na de laatste spoeling erg ontspannen, mijn huid voelt erg zacht en mijn oogwit is witter geworden. Tijdens de spoelingen heb ik fijne zeer waardevolle gesprekken gehad met Astrid, waardoor ik steeds meer inzichten kreeg. Ook na de week staat ze je nog steeds met raad bij.Astrid en Henk zijn ook een goed team elk met hun eigen expertise. Ze hebben de passie in hun leven gevonden en dat voel je ook. Deze week is zeker een aanrader.

Angélique Figee

—————————————————————————————————-

“Een langgekoesterde wens om eens helemaal te gaan voor een detoxkuur is eindelijk in vervulling gegaan. De kuur zoals aangeboden door Time-Out werd mijn keuze. Het helemaal eruit zijn, niets te hoeven (behalve de kuur) trok me erg aan.
Ik wilde fitter worden en vooral: van oude lagen in mijn darmen af, zodat ze weer fris en fruitig hun volgende decennia in kunnen gaan :-)
Het is helemaal gelukt, de voorbereidende week ging helemaal goed, van de koffie ben ik zelfs afgekicked en de supplementen was even uitzoeken maar dat lukte goed. De sapvasten week onder leiding van Astrid en Henk was wel iets nieuws. Mijn lichaam wilde van alles maar niet sapvasten, gelukkig konden we ook in de sauna en de hottub, en wel in de tuin, heerlijk..veel wandelen en ook nog sporten o.l.v Henk. O ja, en de massages waren ook een hoogtepunt, heerlijk Astrid. Het uiteindelijke doel van schone darmen is ook helemaal gelukt. Ik heb erg genoten van de week, het klikte goed met de andere deelnemers. Ook emotioneel heb ik me lichter voelen worden, waardoor ik me beter in mijn vel voelde komen. Ik vond het fijn. Heel veel succes als je de kuurweek gaat doen, doe Astrid en Henk van mij de groetjes!”

Marie-Andree
—————————————————————————————————–

“Ik ben deze kuur gaan volgen naar aanleiding van een post door Ralph Moorman op facebook. Ik had al enige tijd klachten van het buikgebied en hoopte met de detox schoon schip te maken. Helaas werd tijdens de week duidelijk dat mijn klachten toch van ernstiger aard waren. Ik heb het programma dan ook niet helemaal mee kunnen volgen. Ik heb mij wel zeer gesteund gevoeld door de liefdevolle zorg van Astrid en Henk en ben onder de indruk van het programma in combinatie met locatie. Dit is echt een week om jezelf even helemaal te resetten in een veilige en mooie omgeving. Prijs-kwaliteitsverhouding is dan ook optimaal (ik begrijp niet hoe ze de week voor dit bedrag kunnen aanbieden). Bij verzekering VGZ aanvullend meest uitgebreid ook nog eens volledige vergoeding. ”

Viola
—————————————————————————————————–

“Het heeft enige tijd geduurd voordat ik overtuigd was omtrent ‘een detoxkuur’. Bij het woord detox kreeg ik gelijk het foute Patty Brard beeld (klysma zetten om je darmen te legen). Na contact te hebben gezocht met Astrid Becks was ik direct helemaal om. Rustig en duidelijk kreeg ik uitgelegd wat het verschil is tussen een darmspoeling en een klysma én welk kruidenassortiment rond een spoeling gebruikt wordt om je darmflora te beschermen/ weer op te bouwen. Met name dit gedeelte vond ik erg belangrijk. Ik wilde zeker weten dat mijn darmflora positief beinvloed werd.

Uiteindelijk zijn ook de spoelingen maar een onderdeel geweest van de gehele ‘detoxkuurweek’. Nog steeds vindt ik het een verkeerde benaming. Het is meer een ‘Body&Mind reset week’ met sporten, wandelen, mediteren, massages, voetreflex, sauna/hottub, hartcoheratie, sapjes drinken, goede gesprekken en veel plezier. Een zeer ontspannen week waarbij je weer even tot jezelf komt. Een echte aanrader!”

Robert Albers

—————————————————————————————————–

Een detoxvakantie! Dat wilden we wel eens meemaken. De focus bij ons thuis ligt erg op gezondheid en dit zou wel eens een mooie aanvulling kunnen zijn. We waren enthousiast en nieuwsgierig, maar vonden het ook reuze spannend. Vijf dagen geen vast voedsel en dan die darmspoelingen…

Maar onder toeziend oog en professionele begeleiding van Henk en Astrid ging alles eigenlijk vanzelf.  Honger hebben we nauwelijks gehad door de goede aanvullende supplementen van Innerwave.

Over alles kregen we goede uitleg en de sfeer was top! Wat wij uitzonderlijk gewaardeerd hebben was de zorg op maat. Voor ons was het plaatje compleet. De rust en de mooie omgeving waar we heerlijk hebben gewandeld. De ontspannende massages van Astrid en de personal trainingen van Henk. De overheerlijke sapjes en papjes. De goede gesprekken die we hebben gevoerd.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we volledig uitgerust en bijgetankt weer naar huis gingen. Een totale body & mind reset!

Henk en Astrid, het was een meer dan fantastisch vakantieweek! Voor herhaling vatbaar!

Liefs,
Jurre en Fleur

——————————————————————————————————

In april 2013 heb ik samen met mijn zus en nog 7 andere een super detoxkuurweek gehad. Daarom wil ik graag mijn ervaring delen. Vooraf kreeg ik een pakket thuis met alle supplementen en informatie over de afbouw/opbouwfase.  Het viel mij erg mee om af te bouwen, het is ook een soort mindset. Tijdens de detoxkuurweek heb ik meerdere malen gezegd dat ik gewoon vol zat van het sapje, dat had ik nooit verwacht. De sapjes waren heerlijk dat is een echte kwaliteit van het team evenals de super goede verzorging alles is tot in de puntjes voor elkaar. Het is een warm bad waarin je terecht komt. De week vloog voorbij met leuke activiteiten zoals; wandelen, sporten, massages, darmspoelingen en nog veel andere mooie momenten die ervoor hebben gezorgd dat het een super geslaagde week is en ik volgend jaar dit zeker opnieuw wil ervaren. Henk en Astrid hebben ontzettend veel kennis/ervaring en zijn super lieve mensen die het werk echt vanuit hun hart met passie uitoefenen, dat merk je in alles. Heel erg bedankt voor deze super fijne all-inclusive relaxweek.

Liefs Sylvia

——————————————————————————————————

Onlangs hebben wij een kuurweek gevolgd bij Detoxkuurweek/Time Out.
Het was voor ons de tweede keer dat wij een detoxkuur volgden, dus van het positieve effect op de gezondheid van een detox kuur waren wij al bewust en overtuigd.
Het sprak ons erg aan om de kuur in een ontspannen omgeving en onder deskundige begeleiding  te volgen, maar onze uiteindelijke ervaringen van deze kuurweek overtrof al onze verwachtingen!
Het is voor ons een fantastische en bijzondere week geworden, waarbij het reinigen van het lichaam slecht één van de belangrijke aspecten van de kuur week bleek te zijn.

De deskundigheid van Astrid als darm- en hydrocolon therapeute is naar ons inziens onmisbaar.
Met haar ervaring en passie voor haar vak, voert zij op een heel ontspannen, professionele en discrete  manier de colonhydro-therapie (darmspoelingen)  uit, waardoor “de drempel”die veel mensen vooraf in dit onderdeel van de kuur zien ,geheel onterecht blijkt.
Ze kijkt de gehele kuur heel goed naar ieders individuele proces, waardoor er binnen de groep voor iedereen toch een geheel persoonlijke benadering en begeleiding is

Henk neemt het actieve gedeelte voor zijn rekening  met o.a. heerlijke ochtendwandelingen in de prachtige omgeving  van Winterwijk en workouts in de PTzone in de praktijkruimte van Time Out.
Iedere dag staan er smakelijke, verse en biologische groente- en fruitsappen  op het menu,waardoor het sappen gewoon een  “feestje” is.
Verder wordt de week compleet gemaakt met o.a. heerlijke ontspannende massages, yoga/ Qi Gong,  meditatie enz.

De persoonlijke aandacht en warmte  die Astrid en Henk aan de kuurgasten geven,  maken de kuurweek tot een waardevolle ervaring.
Astrid en Henk vullen elkaar perfect aan en vormen daardoor een geweldig team.
Zij weten samen van de kuurweek een perfecte body &  mind reset te maken.

Fysiek gezien zijn wij  energieker uit de kuur gekomen, maar zeker ook de mentale boost die deze kuurweek ons heeft gegeven is onbeschrijflijk…..
Een schoon lichaam en een hoofd vol bruisende energie….dit is écht een kado die iederéén zichzelf zou moeten gunnen!

Patrick en Linda

——————————————————————————————————

“Tijdens mijn opleiding (Trainer Hormoonfactor) kreeg ik les van Astrid. Zij vertelde over de darmen en ook over darmspoelingen. Doordat ik zelf enorm veel buikpijn had(!)hing ik zowat aan haar lip, ik hoorde een aantal mogelijkheden die mij verder zouden kunnen helpen. In de reguliere geneeskunde was ik uitbehandeld zonder enige oplossing. Na de opleiding contact gehouden met Astrid en me aangemeld voor de Detox-kuurweek. Psychisch had ik al veel verwerkt en was echt toe aan dé week. Tijdens de spoelingen liet ik psychisch en lichamelijk letterlijk enorm veel los! Het voelde als een bevrijding voor lichaam, geest en ziel. Inmiddels nu zes weken geleden en merk nu duidelijk verschil. Ik heb voor 80% minder buikklachten én mijn schildklier is zonder medicatie verhoging weer sneller gaan werken! De week heeft mij veel gebracht en kijk uit naar volgend jaar om met dezelfde groep nogmaals zo’n heerlijke week te gaan ervaren. Dank jullie wel lieve groep, Astrid & Henk.
x Wendy x ”

——————————————————————————————————

“Ik zat in het eerste groepje dat Astrid in Winterswijk had georganiseerd. Het was heel geweldig. Niet alleen de lichamelijke kant van de kuur, maar ook de “geestelijke begeleiding”in de vorm van gesprekken en inzichtelijke kaartspelen. Het heeft mij het startsein gegeven voor een nieuwe manier van eten.”
M.B.
——————————————————————————————————

“Bij Astrid en Henk afgelopen Maart een heerlijke detoxkuur gehad. Thuis de voorbereidingen en vier nachten relaxen in Winterswijk. Goede verzorging, comfortabele darmspoelingen, wandelen en sporten op een aangepast tempo. Leuke gesprekken,sauna en een mooie omgeving. Vol energie en met een schoon gevoel weer terug naar huis. Kom graag nog eens terug!  ”

Linda

——————————————————————————————————

“Wat een verademing . Heerlijke omgeving, prachtige locatie en een super begeleiding. Astrid is een warm mooi mens die veel meer geeft dan wat een detox week inhoud niet alleen je lichaam maar je hele geest komt tot rust. Dit is een cadeau wat je aan jezelf moet geven ”

Nicole